Kategorije
  • Nov
  • Ni na zalogi
CC-STAG-303031.JPG
search
  • CC-STAG-303031.JPG
CC-STAG-303031
EAN:8806090854477

Samsung Galaxy SmartTag+55,90 €
Z DDV
Kol.

- Označite predmet, najdite predmet, preprosto pametno

- Funkcija AR Finding vas vodi korak za korakom do izgubljenih predmetov
-  Funkcija AR Finding vam zagotavlja edinstven vizualni način iskanja izgubljenega predmeta z obeskom SmartTag+. Z utripajočo zeleno lučko vam celo sporoči, da ste blizu izgubljenega predmeta. Na zaslonu telefona vam pokaže pot z aplikacijo SmartThings.

- Iskanje pomembnih stvari v vašem življenju
-  Obeski SmartTag+* s funkcijo Bluetooth se zlahka pritrdijo na ključe, torbe in celo na družinskega hišnega ljubljenčka. Če mislite, da je vaš izgubljeni predmet v bližini, a ga ne najdete, pritisnite na gumb za zvonjenje na svojem mobilnem telefonu in sledite znanemu zvoku melodije, ki vas kliče k sebi po glasnosti, ki ste jo nastavili sami.

- Locirajte stvari z daljave
-  Je vaš označeni predmet zunaj dosega? Ni problema! Tudi kadar niste povezani na splet, lahko Galaxy Find Network* uporabi skenirane podatke, da vam predmet poišče na zaseben način. Za lociranje svojih predmetov lahko uporabite tudi druge naprave.

- Priročna stvar za vaš pametni dom. Potreben je le en klik
-  Z obeski SmartTag+ je vaš pametni dom veliko priročnejši in udobnejši. Obeski SmartTag+ lahko nadzorujejo različne naprave IoT s pritiskom na gumb, zato lahko luči v svojem domu prižgete, še preden stopite vanj.

- Povezovanje: Bluetooth BLE 5.0
- Razdalja: Max. 120 m (BLE)
- Baterija: Zamenljiva CR2032
- Čas uporabe: Max. 165 dni
- Dimenzija (Š x V x G): 40.9 x 40.9 x 9.9 mm
- Teža: 14.0 g
- Barva: črna 
- Zvočnik: Brenčalo
- Združljivi modeli: Galaxy naprave(pametni telefoni,tablični računalniki) z Android OS 8 (O OS) ali novejšimi različicami / UWB podprte Galaxy naprave za AR Find funkcij
CC-STAG-303031

Posebne reference

Nov

Pregled

No customer reviews for the moment.

Write your review

Samsung Galaxy SmartTag+

Write your review